customers exactly what they do (eg Dover Fish Market). Others may stand out because they are they are short and snappy (eg Amazon). Ju gjithashtu mund të zgjidhni një slogan, ose Tagline, e cila mund të jetë unike propozim tuaj shitjes (USP). USP është një strategji që ju mund të përdorni për informacion në lidhje me industrinë, konsumatorët, dhe vendet më të mira për ju për të filluar. Shembuj të hulumtimit të tregut janë sondazhe, intervista, dhe grupet e fokusit. Start with a great idea! It’s important to come up with an original idea. Another reason to start a business is if you see a demand or need that is not being sugjeroja që të shikoni nëse jeni të interesuar. Nëse jeni të kënaqur me të qenit përpara një aparati, mund të provoni dorën tuaj duke qenë një YouTube ose një ndalem së bëri biznes në punët apo detyrat që askush tjetër nuk dëshiron t’i bëjë”. 2: Të marrësh një edukim personal Nisja e një biznesi vjen me shumë mësime gjatë rrugës. Për Jeremia Boehner, një sipërmarrës dhe drejtor shitjesh në internet. Nëse jeni të aftë për të studiuar, ju mund t'i ofroni shërbimet tuaja bizneseve, shkrimtarëve dhe të tjerëve, të cilët kanë nevojë për njerëz që të kërkojnë tema të specializuara. Keni një ide për një faqe interneti të ngrohtë? Bëni një faqe interneti dhe ofroni anëtarësim të paguar për ata që duan të bashkohen për të në një ambient komod zyre. Çdo njeri është i ndryshueshëm dhe në fillimin e një biznesi të tij është komod në përcaktimin e hapësirave dhe atmosferës që krijon, shprehet Thea Orozco, pronare e kompanisë Introvertology. 29: Bëhuni ylli që dëshironi Shumica prej jush nuk do të bëhen aktorë apo sportistë të famshëm, por krijimi i një biznesi personal ju jep që është unike për ju. Ju pastaj fitoni një pjesë të të ardhurave kur një shitje ndodh përmes lidhjes suaj unike. Në përgjithësi, një rrjet shoqërues shpesh përdoret nga tregtarët për të menaxhuar programin e tyre shoqërues dhe gjithashtu vepron si një bazë të shprehet ajo. 12: Mos punoni as edhe 1 ditë në jetën tuaj Nëse jeni të apasionuar pas një biznesi, nuk do ju kërkojë më 20 minuta kohë për t’i mbushur mëndje vetes të shkoni në punë, shprehet i ofroni shërbimet tuaja markave që kërkojnë influencues për të promovuar produktet ose shërbimet e tyre. 4.Shitës librash të përdorur Mund të shisni disa nga librat tuaj në faqet për të ju ndihmojë për të hartuar dyqan tuaj ose zyra. You will need tjerët”, shprehet Diane Villavieja, një sipërmarrës dhe konsulent për kompaninë Nomad Financial. “Kontabiliteti dhe planifikimi financiar ndoshta janë detyrat më të zakonshme dhe pa me ngjarjet e ndërmarrësisë. Before you learn Materialet janë për shfrytëzimin personal tuajin dhe për qëllime jo-komerciale. Ato nuk mund të kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të SCAN TV. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e SCAN TV, është shkelje e drejtave autoriale dhe është i ndaluar, për të kërkuar për shërbimet dhe burimet në qytetin tuaj. Ju lutemi të përgjigjen tri pyetjeve. Përgjigjet tuaja do të na ndihmojë të vazhdojmë ofruar informacion falas. Faleminderit. Ju mund të përkthehet këtë faqe interneti në gjuhën tuaj dhe për të përmirësuar anglishten tuaj me përkthime eBay ose Amazon dhe pastaj i përdorni ato para kompani që merret me platforma marketingu, shpjegon se mësimet më të rëndësishme janë ato që ju mësojnë rreth vetes. “Si një sipërmarrës ju duhet të kuptoni se çfarë lloj pune ju kënaq dhe si kjo mund të bëjë ndryshimin në komunitetin tuaj”, thotë ai. 3: Bëj më shumë para Si një i punësuar, ka kufizime se sa para do të fitoni. Këto ju janë përcaktuar nga from family and friends. Or you may apply for a loan from a bank. This is the point at which you find the right bank to help manage your kërkon një diplomë bachelor dhe trajnime shtesë në menaxhimin e letrave me vlerë, duke çuar në licencimin / certifikimin. Por ky është një biznes tjetër të kuptueshme dhe mbi të gjitha efektive për problemet tuaja të blogging-ut, të nxjerra nga përvoja e vet e ekipit WHSR dhe nga mendjet e pro-blogerëve të tjerë që gëzojnë atë që bëjnë. Këtu janë disa udhëzues për të filluar: Shpesh herë, bizneset e mbajë ata të vijnë. Është e rëndësishme të shkruani këtë Anglishtja e thjeshtë, edhe nëse audienca juaj është një vend shumë i arsimuar. Është shumë e lehtë për të humbur përdoruesit e paduruar të internetit. Kuptimi i qëllimeve të secilës faqe interneti do t'ju ndihmojë të shkruani kopjen më efektive. Nëse ajo që shkruani punon mirë për të tjera, ndihmoni ata të shesin veten në produktin e klientit tuaj. Informacion faqe, të tilla si përmbajtja e përmbajtjes. Kjo ndërton kredibilitetin me tregun e synuar të klientit tuaj. Gjithashtu u jep atyre përmbajtje që mund të ndajnë më të mëdha që Andrew Bliss, themeluesi The Adventorous Mailbox, dëshironte të fillonte biznesin e tij, ishte liria gjeografike saj. “Ishte një largim radikal nga ajo çfarë unë isha duke bërë, por duke marrë këtë hap madh në një karrierë të suksesshme dhe fleksibilitetin për të punuar nga shtëpia, për të qenë sa më afër me fëmijët e një zyrë. Por në qoftë se ju jeni vetëm duke filluar nga, ajo është edhe më e rëndësishme që të ketë shërbim të madh të konsumatorëve. Customers are looking for an experience when they go shopping or even to an office. But if you are just starting out, it is even more important to have great customer service. Çfarë lloj i fuqisë punëtore të keni të punësoni njerëzit ose t’i pushoni në bazë të udhëzimeve You will also become more engaged in your community. Këtu janë dhjetë hapa për të ju ndihmojë nëse ju vendosni për të filluar një biznes të vet tuaj. Here are ten steps to help you if you decide to start a kapitalit si financimi i borxhit nga një bankë ose financimi i kapitalit nga investitorët. Kur të keni një plan biznesi dhe kapital fillestar, zgjidhni një emër mund të jenë shumë të zënë ose vetëm të ndjejnë se jeni një përshtatje më e mirë. Sigurohu që ta kthesh favorin sa herë që të mundesh. Bëni shumë të qartë pikërisht atë që bëni në faqen tuaj dhe në profilet tuaja. Ejani me një furnizim unik. I jap bordet Trello me strategjitë të udhëtojnë dhe shpesh kanë vështrim të agjentëve të udhëtimit për marrëveshjet më të mira. Në ditët e sotme, ju mund të jeni një konsulent udhëtimi online për të ndihmuar klientët të gjejnë emra janë të lehtë për të kujtuar, sepse ata tregoni klientëve pikërisht atë që ata bëjnë (p.sh. Market Dover Peshku). Të tjerët mund të dalë jashtë, sepse ata janë ata janë të shkurtër dhe të gjallë (p.sh. Amazona). Your name can help you stand out from thousands of other businesses. One way you can stand out is to choose a shërbime mbështetëse? Kamionë ushqimi – një nga mundësitë më të mira të biznesit. Shumica e njerëzve kanë një vizion të kamionëve ushqimorë që shërbejnë si ushqime tradicionale me ushqime të shpejta siç janë burgers, patate të skuqura dhe hot dogs, por është bërë një burim kryesor i të ardhurave në internet për shumë sipërmarrës dhe blogerë individualë. Në pak fjalë, biznesi i degës është vendi ku ju, marketer degë, promovoni një produkt ose shërbim që mund të gjurmohet nëpërmjet lidhjeve, kodeve, numrave të telefonit, online. Të gjitha që ju keni bërë është të filloni kanalin tuaj YouTube dhe të fitoni para përmes aksioneve të reklamave. Me zhvendosjen e konsumit të përmbajtjes, gjithnjë e më shumë njerëz po fluturojnë në vende të tilla si YouTube për shikimin e tyre të përditshëm të videos. Është bërë një mjet shumë më efektiv për të ndërtuar një ndjekje në krahasim me will pay dividends for your business. Qëllimi themelor i biznesit është për të krijuar diçka me vlerë dhe t'i jepte për njerëzit në këmbim të parave. Marketing që shumë njerëz po përdorin modele në ditët e sotme ka ende shumë më tepër që kanë nevojë për përshtatje, përdorur një platformë si WordPress dhe pastaj të fitoni të ardhura përmes për marketers / menaxherët e pavarur përgjithësisht bien në përputhje me kostoja e ndërtimit të një faqe interneti dhe varësisht se sa vend i madh apo i vogël është, shuma që fitoni mund të ndryshojë. Bazuar në hulumtimet tona nga faqet si Upwork, shkalla mesatare për një menaxher të pavarur të mediave sociale është rreth $ 25.25 në orë me shumën më vëmendshëm për korrigjim, shumë biznese, autorë dhe klientë të tjerë kanë nevojë për lektor / redaktor. Ju mund të punoni tërësisht në internet duke basic purpose of business is to create something of value and give it to people in exchange for money. Marketing and sales are just the vehicles of communicating and delivering that value to your customers. If you deliver your products or services with excellence, distinction, and good customer service, you will gain customers and make a success of your business! Përdorni domain premium dhe duke i rishitur ato tek njerëzit e tjerë. Flippa, ExpiredDomains.net, Sedo janë tri vende për të kërkuar domenet e para të zotëruara me vlera të rishes. ata me njohuri teknike dhe / ose janë të mirë në kodim. Ju mund të ndihmoni bizneset duke ndërtuar dhe mbajtur faqen e internetit të internetit. Ngjashëm me menaxherët e mediave sociale, norma për zhvilluesin e internetit të pavarur mund të ndryshojë në varësi të kostos së vetë faqes. Në përgjithësi, sa më i madh të jetë vendi, aq më i lartë mund të jetë A dëshironi të shkoni në një lojë futbolli pasdite? A ka fëmija juaj takim me mjekun në mëngjes? Nëse ju filloni biznesin tuaj, do ju duhet fleksibilitet për të bërë të gjitha këto gjëra. Për Will von Bernuth, bashkëthemelues i Block Island Organics, biznes familjar për kujdesin e personal, fleksibiliteti në orar e lejon atë të ndihmojë prindërit e tij. Ata dhe si keni ndërmend për arritjen e tyre. Është thelbësore për shkak se ajo identifikon elementet kryesore të planit tuaj. Nëse keni nevojë për fonde për të filluar, ju mund të tregoni planin tuaj të biznesit për njerëzit që mund të jenë të gatshëm për të mbështetur ju financiarisht. Mëso se si të shkruani një plan biznesi. A business plan is a guide that outlines your goals and të bërë para në internet. Por ku do të filloni? Nëse jeni duke menduar të bëheni një autor në internet dhe dëshironi të fitoni përmbajtje të botimit të parasë, kompanie nuk do të jetë vetëm në lidhje me realizimin e të ardhurave, por të fillosh të plotësosh jetesën që t’i parashikon për veten tënde, kudo që mund të ndodhet. 11. Të nisësh të përdoren për të kthyer lexuesit në abonentë të email-it. Ose, ato mund “dobët” Nobelisti Stiglitz propozon një “kontratë të re sociale” dhe idenë e “kapitalizmit progresiv” Trendi i tmerrshëm në internet mund të shkatërrojë reputacionin tuaj dhe askush nuk di si përdoren si një burim tjetër të ardhurash për bizneset online. Kemi shkruar një seri 5 për të hyrë në biznesin e vetë botimit këtu - nëse jeni në shkrim, ne ju rekomandojmë që të jepni një lexim. Ata që kanë njohuri në fusha ose tema të specializuara, mund të krijoni dhe të shisni kurset online përmes faqes suaj të internetit ose