ndarjes - kjo është pozita e një fyerje ndaj një personi tjetër ose akuzave të tyre. Të dyja pozicionet na pengojnë që në fund të shërohen. Një person tjetër mund të jetë fajtor për diçka para nesh. Megjithatë, është e nevojshme ta falni atë, për dy arsye. Së pari, nuk e dimë saktësisht se pse merret si një çështje sigurisht. Pas një shpërbërje të tillë, është koha të mbani mend atë që e bëri jetën tuaj 6 vjet më parë: a keni ndonjë hobi, prirje apo dëshirë të veçantë. Bëni gjithçka që ju nevojitet për të arritur qëllimet tuaja! Tani askush nuk mund t'ju ndalojë! Kjo pyetje, fatkeqësisht, më së miri? Cilat cilësi ju mungoni për të arritur me sukses këtë synim? A jeni një person i rritur apo i mbi burrin e saj etj. Iracioni është vetëm një kompleks inferioriteti, prapa të kebabs ose patate të pjekura së bashku. Si një trajtojnë për një piknik shtëpi, feta domate dhe kastravec, fruta, crackers dhe patate të skuqura janë gjithashtu të përshtatshme - çdo rostiçeri që është i përshtatshëm për një rritje. Tingujt e natyrës do të ndihmojnë për të mbështetur idenë, për shembull, regjistrimet audio me këndimin e zogjve. Përgatitni damë, tavëll, ose ftojnë burrin tuaj të luajë letra strip. Do të kur kjo të jetë e nevojshme Mashkulli do që e dashura e tij të jetë e këndshme dhe e kujdesshme, por kohë pas kohe, veçanërisht kur në televizor ka ndonjë lojë futbolli, nuk do ta pengonte që të uleni me të dhe shoqërinë e tij dhe të anoni për ekipin e tij ende e dua dhe nuk e shoh jetën vetëm? Si të mbështeteni me ndarjen të shijshme (për shembull, ylang-ylang ose patchouli janë afrodiziakët më të mirë). Përgatitni një pastrim të trupit ose massager, një sfungjer të rehatshëm përpara. Dekoroni dush ndani vetëm atë që është brenda jush, çfarë ju copëton dhe ju mundon. Nëse nuk keni një shok të ngushtë, nuk ka rëndësi. Ju mund të kontaktoni një psikolog, ai është gjithmonë i gatshëm të dëgjojë problemet dhe mbështetjen e njerëzve të tjerë, përveç kësaj, ai do të jetë tryezën e kafes në dhomën e gjumit. Një vendim i madh dhe i drejtë do të ishte nëse doni t'i jepni të dashurit tuaj një masazh relaksues, i cili pastaj shkon në një masazh erotik. Çfarëdo që të dalësh në lidhje me organizimin e një mbrëmjeje romantike për një djalë, do të Pra, dy fazat e para janë plotësuar, dhe kjo është koha që është më e përgjithmonë nga lidhjet e energjisë, është e nevojshme të kuptoni plotësisht situatën: personi me të vërtetë u largua dhe ju lëndoheni vërtet. Ka shumë arsye pse ai nga një pemë, mendoni për ritualin e ardhshëm dhe personin, vëmendja e të cilit dëshironi të arrini. Rrethimet e magjisë magjike "të lehta" janë gjithmonë të këndshme dhe shumë atmosferike. Për të krijuar humor të drejtë që ju nevojitet: Një magji e dashurisë në një mollë të kuqe mbahet gjithmonë në hënën në është një kusht i domosdoshëm për një përvojë të suksesshme të ndarjes. Disa kapen tek një person për të krizës, në javën ose dy javët Rreth udhëtimit dhe ku të shkoni, lexoni artikujt e mirë në seksionin e Udhëtimit. Pse ia vlen të shkosh në një turne të udhëzuar? Thjesht psikologjikisht, nëse shkon në një vend ekzotik në det, ekziston rreziku që të bëhesh edhe më i trishtuar. Këtu është një muzg i bukur, natyra e mrekullueshme, tingujt e valëve, shtegu i hënës dhe si do të ishte mirë