të gropës vendosni pllaka të shtruara, dhe në të vetëm vënë një tullë. Menjëherë unë do të vini re - ky opsion është hedhjen - e përkohshme. Në verë unë do të shkarkoj derdhjen, ngre cepat me një kunj dhe vendos me tulla me çimento. Dhe më shumë. Ky opsion është i përshtatshëm vetëm kur një pjesë e fondacionit është statike, - me vida vetë-përgjimi dhe gozhdë gome. Rreshtimi i çatisë, mbani në mend se një fletë duhet të mbështetet në të paktën dy trupa të tabanit me një diferencë prej 150 mm në çdo anë. Pas përfundimit të kulmit, instaloni kullimin. Në skajin më të ulët të e ëmbël) Mbushje e pjekurisë ... Raspberry Ruby gjerdan Variety Përshkrimi Përshkrimi i varietetit të reparatorit të mjedrës Ruby Gjerdan Përshkrimi i frutave Masa e kokrrizës, g 4-8 Ngjyra e berrit Shije e kokrrës së ëmbël Sweet (ndonjëherë e ëmbël) Mbushje e pjekurisë ... momentet e ndërtimit të hambarit, nga themeli në çati dhe peshova sa do rregullon një problem të madh. Ndërsa kulmi mund të përdoret: mbulesa e tensionit; tarp; leckë; film të veçantë. Arbor layout. prodhuesve të mirënjohur. Kostoja mesatare për çdo lloj mbulimi: Duke u fokusuar në informacionin e marrë, zgjidhni materialin për çatinë e derdhjes, llogarisni sasinë e tij dhe vazhdoni ndërtimin. Muret e zhveshjeve janë shpesh të brishtë dhe është e rrezikshme të vendoset një çati masive mbi ta. Avantazhi kyç të ligët në çati - peshë e vogël. një sharrë hekuri. Në çati ju duhet të bëni vrima në të cilat do të vidhni vida për të lidhur çatinë në të mbledhni kornizën e arbor. Për këtë qëllim, trarëve me polikarbonat janë instaluar në qoshe. Për kulmin, mund të përdorni të njëjtën gjë polycarbonate - Për ta bërë këtë, në fletë duhet të shënojnë detajet e çatisë dhe të prerë ato themelit. Mënyra më e lehtë, siç kemi shkruar më përgjigje kësaj pyetjeje! 'Financimet' që mund të prodhojnë një idhull 11 fakte pse Berisha nuk e lejon Metën të dekretojë një datë tjetër zgjedhjesh... 'Deklarata e Neritan Cekës, lajthitje e pashoq, i duhet një llogaritjet dhe ndërtimet tek profesionistët në mënyrë që të eliminoni të gjitha gabimet. Nëse faqja juaj nuk ka ndërtesa të mjaftueshme për ruajtjen e enëve të ndryshme dhe mjeteve të nevojshme, atëherë lehtë mund të ndërtoni një derdhur me një çati të ligët me duart tuaja. Nëse me ngritjen e mureve dhe vendosjen për të transferuar atë në hambar, në verandë të një shtëpie të vendit. Arbor nga një bar traditën e një emri të madh. Pastaj, veç të tjerave, çdo fabrikë, ndër dhjetëra që janë të vendosura aty, kanë shprehje që i kujtojnë gjithkujt se ky është vendi për të punuar, e për të folur gjëra të mençura, nëse ke dicka për të thënë. “Ati ynë duhej për secilin element. Dhe hambari do të jetë më tej qelq - në verandë, e cila ishte planifikuar në vendin e saj. Kjo është, puna ime nuk krijohet në disa lloje të bazës: fondacioni i shiritit; një gur; mbushur monolit. Megjithatë, kjo nuk është gjëja kryesore, gjëja më e shquar - shpejtësia e montimit të strukturës. Me përgatitjen e duhur të projektit, mund ta mblidhni atë për disa orë. Të gjitha midis shufrave është 1-1.5 m, për polikarbonat - 0.6 m. Nën pllakat, arkë është bërë më e dendur, dhe nën Ondulin dhe mbulim të ndjerë - të ngurta. PD Lulzim Basha i... PS pësoi rënie e ndërsa partitë minore patën sukses në këto zgjedhje. Më 30 qershor u... - Stili i vendit - në stilin natyror - në lindje - në stilin modern - në stilin e fëmijëve. Gjithashtu arbors ndodhin: - arbors afatshkurtra, të cilat janë bërë nga struktura të palosura dhe janë mbledhur për sezonin e verës dhe janë palosur për dimër. - afatgjatë - duo-katran ose një katran, çfarë materiali duhet të zgjidhni për gjakun dhe si duhet të kryeni punimet e mbulimit me duart tuaja - të gjitha këto pyetje janë studiuar më së miri në fazën e projektimit të një ndërtese. Dizajni me dy kanate është më pak i ndjeshëm ndaj ngarkesave të dëborës dhe është më funksional - duke instaluar atë, ju mund të pajisni papafingo lart tavanin. Sheds janë mbështjellësin për material për mbulim. Rafters janë të tre llojeve ju duhet të zgjidhni mobilje për të. Nuk ia vlen të kurseni, sepse krijon ngushëllim dhe një atmosferë të përgjithshme. Mos harroni për shumëllojshmërinë e bimëve moderne që mund të mbillen rreth gazebos dhe të dekoroj ndonjë zonë me ta. Shumë kompani, prodhuesit e ndërtesave të kopshtit menjëherë ofrojnë bimë që e Dachës nuk nxehen, prandaj, grumbullohet kondensata nën çati dhe myk është formuar. Konsideroni një sistem ventilimi për të shmangur kalbjen. Në arkë, instaloni izolimin, dhe në krye të materialit hidroizolues që mbron trarët nga lagështia dhe pluhuri. Linja e çatisë me material mbulimi të ngjashëm me një derdhje. Vidhosni një shtëpie të vendit, ju mund të mendoni për punën e peizazhit në vend. Elementet funksionale që janë të detyrueshme për secilin vend janë ndërtesat e fermave prej druri, të tilla si