hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information. Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information. Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information. Abah sinareng Ambu Keyboard Shortcuts Tweets @sundawiwaha Tweets tuluy dikiihan..!! (naha aya nu nyengir??? rumasa nya..?? wkwkwkwk..) Lalaki Someah: Ngajak ngobrol babaturanna nu rek kiih, nepikeun Good for: Features: Ciri-ciri lalaki bisa dibedakeun dina cara kiihna : Lalaki Eraan: Mun aya nu nempokeun teu bisa kaluar cikiihna, tuluy api2 nyeuseuhan, kakara mun euweuh teu jadi kiihna. (wkwkkwk..dasar kehedd) Lelaki Pohoan: beres kiih, tuluy kaluar di toilet, tapi balik deui, soalna hayang kiih keneh cenah saeutik deui. (matak ge mun rek kiih tuliskeun dina buku...) Lalaki can dewasa: Kiihna can bisa lempeng. (make paralon we euy hayang lempeng mah..!!) Lalaki Romantis: kiihna bari mendesah ahh...ahh... ( siga kaasupan sireum wae 'Etana'..) abroad. If you are mastering 150 pages or more of this book while listening to the audio, you can live and work in that country without any problems! I can show you the best way to learn languages! The next step is yours! Study hard and you will learn your languages. buku online Ieu ngandung 6382 kecap